top of page
CentraleaerialCGI.jpg

CENTRALE APPARTEMENTEN
 

SCROLL DOWN 

Een stedelijke enclave en het kloppend hart van de baai van Luštica.

centrale-today.jpg

Centrale, doorweven met levendige straten en een Piazza, is ontworpen om het hele jaar door een evenwichtige mix van uitbundigheid en residentiële rust te bieden. Reeds een bloeiende bestemming om te wonen, werken en spelen, met sportfaciliteiten, prachtige architectuur en open ruimten, zal deze levendige wijk beschikken over essentiële diensten, zoals een ziekenhuis, school, politie en brandweer, evenals tal van bars en restaurants, en zal naadloos aansluiten op alle Luštica Bay districten.

 

Met twee woningtypes beschikbaar in Centrale - Centrale Appartementen en Piazza Appartementen, en een selectie van design opties die speciaal zijn samengesteld voor de appartementen in de wijk, kunt u uw woning verder personaliseren voor het hele gezin om thuis te komen.

Soorten appartementen

Centrale-apartments-688x500.jpg
Centrale-Piazza-apt-688x500.jpg

Centrale appartementen

Centrale Apartments zorgen voor rust en stilte, op een steenworp afstand van ons bruisende Piazza centrum. Elke woning biedt strakke, eigentijdse en moderne leefruimtes, in harmonie met de architectuur van Montenegro en geïntegreerd in de gemeenschap van Luštica Bay.

 

Soorten: van studio's tot 3 slaapkamers

 

Grootte: variërend van 40 - 100m2

Appartementen Piazza

De Piazza is een pronkplein van verfijnde Montenegrijnse architectuur met zijn appartementen gelegen rond dit bruisende stadscentrum. De appartementen aan de Piazza vormen de perfecte ambiance voor wonen op maat en maken van elke dag een feest van het uitzonderlijke.

 

Type: van studio's tot 3 slaapkamers

 

Afmetingen: variërend van 40 - 120m2

bottom of page