top of page
D211_05.jpg

STRANDEN

SCROLL DOWN 

Als u Luštica Bay als uitvalsbasis kiest, zijn de prachtigste stranden praktisch voor de deur of op slechts een klein eindje rijden.

The Chedi Beach

Het Chedi strand biedt een zalig uitzicht en het is speciaal omdat het het enige 5 sterren hotel-strand is. Misschien wilt u even stoppen bij de Rok Beach Bar voor drankjes, lekkere hapjes en een betoverend uitzicht op de zonsondergang.

Aanwezig:
 

Restaurant

Bar

Lig stoelen

Shuttle boat

chedi-808x676.jpg

Marina Beach

Als u op zoek bent naar een actiever strand, dan is het Marina Beach uw ideale keuze. Dit is een geweldig strand voor actieve kinderen die gewoon niet stil kunnen blijven zitten. Dit strand is gedeeltelijk openbaar, met een heel recreatiegebied gewijd aan tal van wateractiviteiten, zoals Stand-Up Paddling (SUP), kajakken, onderwaterscooter exploratie, en zo veel meer.

Aanwezig:
 

Kajaks

Sup board

Jet ski

Lig stoelen

marina-1.jpg

Almara by Luštica Bay

Voor een beetje meer privacy en exclusiviteit gaat u naar de Almara Beach Club. Spring in een watertaxi en geniet daar van specialiteiten die vers bereid zijn door een van de meest gerenommeerde chef-koks van de stad.

Aanwezig:
 

Restaurant

Bar

Lig stoelen

Cabanas

ALMARAAA.jpg

21 Beach club

Beach Club 21 is de perfecte escapade op warme zomerdagen en heeft een adembenemend verticaal stenen decor dat echt geweldig is. Gelegen op Velja Špilja, het kristalheldere water en het spectaculaire uitzicht op Marina Village, maken 21 Beach Club een droomplek om te ontspannen in de mediterrane zon.

Aanwezig:
 

Restaurant

Bar

Lig stoelen

Cabanas

21_beach_club.jpg

Nabijgelegen stranden

Op het schiereiland Luštica en daarbuiten vindt u de mooiste stranden. De baaien Pržno en Ponte Veslo hebben kiezel- en zandstranden met een bosrand. Žanjice, een plaatselijke favoriet, was ooit het privéstrand van Josip Broz Tito, de president van het voormalige Joegoslavië.

 

Het nabijgelegen Mirište is een door bossen omzoomd strand in harmonie met de zee. Op het strand van Arza omringt u zich met geschiedenis en cultuur terwijl u uitkijkt over het eiland Mamula, het eiland Žanjic en een oud Oostenrijks-Hongaars fort. Vergeet niet op een boot te springen en de betoverende Blauwe Grot te bezoeken. Dit is een spectaculaire aquamarijne grot halverwege tussen de baai van Luštica en het strand van Žanjice.

nova-plaza-min-586x700.jpg
bottom of page