top of page

THE CHEDI 
 

SCROLL DOWN 

Dit prachtige vijfsterrenresorthotel biedt een verbluffend hedendaags design, aangevuld met luxe en een nauwgezette service.

where-tradition-embraces-modernity-isecena-586x700.jpg

Waar traditie moderniteit omarmt

The Chedi Luštica Bay ligt tegen de achtergrond van de glinsterende Adriatische Zee en de levendige Marina Promenade en wordt nu al beschouwd als de beste badplaats aan zee in Montenegro. The Chedi, dat deel uitmaakt van de 'Leading Hotels of the World'-collectie, biedt een unieke kijk op luxe aan de kust met aardse, elegante interieurs die de vertrouwde Chedi-gastvrijheid bieden en deze combineren met Montenegrijnse warmte. Naast de vele voorzieningen die in Marina Village worden aangeboden, beschikt The Chedi over 111 kamers, 60 koopappartementen, twee restaurants, drie bars, een balzaal, een verwarmd buitenzwembad, een spa, een fitnesscentrum met een verwarmd binnenzwembad en een fitnessruimte.

book-your-stay-2.jpg

Een stijl om te onthouden

Het woord 'Chedi' verwijst naar een plaats waar gemediteerd wordt en wordt geassocieerd met een vredige sfeer. Op dezelfde manier zijn Chedi-hotels opgezet als rustige heiligdommen, waar reizigers de vreugde van het huidige moment kunnen herontdekken en zich kunnen laten kalmeren door de rust in een decor van schoonheid en comfort.

the-chedi-hotel-2-586x700.jpg
lustica-logo.png
bottom of page