top of page

MARINA VILLAGE

SCROLL DOWN 

Verfijnd, authentiek en levendig wonen aan het water.
Een thuis, exclusief van u.

exterious-886x800-1-586x700.jpg

Gelegen aan de waterkant, met het leven rond de moderne jachthaven en charmante promenade, de Marina Village wijk is een levendige bestemming, het effect van een drukke en bruisende zee levensstijl op alle uren van de dag, het hele jaar door, met restaurants, bars, cafés, boetieks, de vijf-sterren Chedi Hotel, een openlucht amfitheater en regelmatige evenementen het hele jaar door.

In harmonie met de natuur

De charmante architectuur van Marina Village weerspiegelt de rijke cultuur en het erfgoed van Montenegro. De daken met terracottapannen, die doen denken aan een traditioneel Montenegrijns vissersdorpje, geven de wijk veel karakter en de zachte tinten van duurzaam gewonnen lokale stenen passen harmonieus in de natuurlijke omgeving van het schiereiland.

 

Aardetinten en houten geraamtes dragen bij tot het tactiele en authentieke gevoel van deze bruisende bestemming. Er zijn vier soorten woningen beschikbaar: marina-appartementen aan het water, herenhuizen, villa's en The Chedi Residence. Deze hebben allemaal een spectaculair uitzicht en directe toegang tot de promenade, het privéstrand en de jachthaven.

 

In-harmony-with-nature-586x700.jpeg

Soorten appartementen

marina-apartments.png
marina-brended.png
marina-townhouses.png
marina-villas.png

Appartementen

Alle appartementen zijn verschillend van grootte, hebben een op maat gemaakte indeling en een uniek ontwerp, en bieden verschillende inrichtingsmogelijkheden, van modern tot meer traditioneel van karakter. Deze worden aangeboden met een verlengde betalingstermijn en onmiddellijke ingebruikname in het vooruitzicht.

 

Types: van studio's tot 3 slaapkamers

 

Grootte: variërend van 45 - 175m2

De Chedi Residentie

Als een uitstekende investeringsmogelijkheid worden The Chedi Residences aangeboden met een gegarandeerde terugkeeroptie. Met grote privébalkons bieden ze een spectaculair uitzicht op zee en bevoorrechte toegang tot de superieure multifunctionele ruimten van het hotel voor werk en ontspanning.

 

Type: volledig gemeubileerde hotelstudio's

 

Grootte: 49m2

Tuinhuisjes

Verhoogd boven de waterkant, onze herenhuizen bieden een moderne schuilplaats met prive-ruimte in overvloed. Open woon- en eetruimten die uitkomen op het grote balkon en terras zorgen voor een echt binnen/buiten leven waar bewoners optimaal kunnen profiteren van het uitzicht.

 

Types: 2 en 3 slaapkamers

 

Afmetingen: variërend van 120 - 280m2

Villa's 

Gelegen op de meest exclusieve locatie, bieden de villa's volledige privacy met een adembenemend uitzicht op zee op elk niveau. Vloeiende leefruimtes, grote terrassen, een privézwembad en optionele open haard, zorgen voor een waar comfort met de mogelijkheid om uw woning verder aan te passen naar uw eigen smaak.

 

Types: 3 tot 5 slaapkamers

 

Grootte: variërend van 350 - 750m2

bottom of page